Bekendtgørelse om rammebeløb for boliger der tilvejebringes efter lov om boliger for ældre og personer med handicap
Hvad handler denne retsakt om?
Denne bekendtgørelse handler om de økonomiske rammer for boliger, der oprettes under loven om boliger for ældre og personer med handicap. Den fastsætter de maksimale beløb, der må bruges på sådanne boliger.
For hvem: Myndigheder og organisationer, der opretter boliger for ældre og personer med handicap; Bygge- og Boligstyrelsen.
Hurtigt overblik
- Land
- Danmark
- Retsområde
- Øvrige retsforskrifter
- Kilde
- retsinformation.dk
- Teksten hentet
- Forklaringen opdateret
Hvad regulerer denne retsakt?
- Rammebeløb for boliger til ældre og personer med handicap.
- Boliger der tilvejebringes efter lov om boliger for ældre og personer med handicap.
- Økonomiske grænser for opførelse af specifikke boligtyper.
Hvem gælder retsakten for?
- Myndigheder og organisationer, der opretter boliger for ældre og personer med handicap.
- Bygge- og Boligstyrelsen.
Hvad er de vigtigste punkter?
- Bekendtgørelsen er udstedt af Boligministeriet.
- Den er en opdatering af tidligere bekendtgørelser om samme emne, senest fra 1991.
- Den refererer til Lov om boliger for ældre og personer med handicap fra 1987.
- Den er udstedt af Social- og Boligministeriet.
Øvrige retsforskrifter
Lovtekst
Lovtekst
Bekendtgørelse B B19880001405 CM013435 54554 Bekendtgørelse om rammebeløb for boliger der tilvejebringes efter lov om boliger for ældre og personer med handicap (* 1) 1988 1988-01-07 1997-09-24 2023-04-28 Historic 14 Lovtidende A 2001-12-03 1995-10-25 A19900036229 1990-06-06 Bekendtgørelse af lov om boliger for ældre og personer med handicap (* 10) A19870037830 1987-06-10 Lov om boliger for ældre og personer med handicap A19870084130 1987-12-18 Lov om ændring af lov om bygnings- og boligregistrering (Udvidet adgang til ejendomsdataregistreringerne m.v.) B19910031405 1991-05-16 Bekendtgørelse om rammebeløb for boliger der tilvejebringes efter lov om boliger for ældre og personer med handicap Nej Boligmin. 3.kt. j.nr. 60-4-87 Social- og Boligministeriet Bygge- og Boligstyrelsen, jf BEK nr 9 af 05/01/1990 § 6, stk 1, nr 3