Bekendtgørelse om ydelse af beløb til personlige fornødenheder til voksne med ophold på de i bistandslovens § 112, stk. 1, og § 112, stk. 2, nævnte institutioner, samt om betaling for ophold
Hvad handler denne retsakt om?
Denne bekendtgørelse handler om udbetaling af penge til personlige fornødenheder for voksne, der bor på visse institutioner, samt regler for betaling for dette ophold.
For hvem: Voksne med ophold på institutioner nævnt i bistandslovens § 112, stk. 1; Voksne med ophold på særlige plejehjem nævnt i bistandslovens § 112, stk. 2.
Hurtigt overblik
- Land
- Danmark
- Retsområde
- Øvrige retsforskrifter
- Kilde
- retsinformation.dk
- Teksten hentet
- Forklaringen opdateret
Hvad regulerer denne retsakt?
- Ydelse af beløb til personlige fornødenheder til voksne.
- Betaling for ophold på institutioner nævnt i bistandslovens § 112, stk. 1.
- Betaling for ophold på særlige plejehjem nævnt i bistandslovens § 112, stk. 2, som er til periodevis indlæggelse til rekreation eller behandling.
Hvem gælder retsakten for?
- Voksne med ophold på institutioner nævnt i bistandslovens § 112, stk. 1.
- Voksne med ophold på særlige plejehjem nævnt i bistandslovens § 112, stk. 2.
Hvad er de vigtigste punkter?
- Bekendtgørelsen omhandler ydelse af beløb til personlige fornødenheder.
- Den fastsætter regler for betaling for ophold.
- Den henviser til institutioner og plejehjem specificeret i bistandslovens § 112, stk. 1 og stk. 2.
Øvrige retsforskrifter
Lovtekst
Lovtekst
Bekendtgørelse B B19920063805 CM012103 53254 Bekendtgørelse om ydelse af beløb til personlige fornødenheder til voksne med ophold på de i bistandslovens § 112, stk. 1, og § 112, stk. 2, nævnte institutioner, samt om betaling for ophold 1992 1992-07-20 1997-10-01 2022-07-08 Historic 638 Lovtidende A 2007-03-16 1992-08-25 A19940102429 1994-12-13 Bekendtgørelse af lov om social bistand (Bistandsloven) B19920070605 1992-08-13 Bekendtgørelse om ydelse af beløb til personlige fornødenheder og betaling for voksne med ophold på de i bistandslovens § 112, stk. 1, nævnte institutioner, samt om betaling for ophold på de i bistandslovens § 112, stk. 2, nævnte særlige plejehjem, der er bestemt til periodevis indlæggelse til rekreation eller behandling Nej Socialmin. 2. 3. kt., j.nr. 1727-42 Social- og Boligministeriet