Bekendtgørelse om ydelser og betaling for bolig mv. i § 112-institutioner samt om betaling for midlertidigt døgnophold
Hvad handler denne retsakt om?
Denne bekendtgørelse handler om ydelser og betaling for bolig og lignende i institutioner, der er omfattet af § 112 i bistandsloven, samt betaling for midlertidige døgnophold.
For hvem: Personer, der bor i eller skal bo i § 112-institutioner, plejehjem eller beskyttede boliger; Personer, der modtager midlertidigt døgnophold.
Hurtigt overblik
- Land
- Danmark
- Retsområde
- Øvrige retsforskrifter
- Kilde
- retsinformation.dk
- Teksten hentet
- Forklaringen opdateret
Hvad regulerer denne retsakt?
- Ydelser og betaling for bolig i § 112-institutioner.
- Betaling for midlertidigt døgnophold.
- Tilbud og betaling for bolig i plejehjem og beskyttede boliger.
- Retten til at flytte til sådanne boliger i en anden kommune.
Hvem gælder retsakten for?
- Personer, der bor i eller skal bo i § 112-institutioner, plejehjem eller beskyttede boliger.
- Personer, der modtager midlertidigt døgnophold.
Hvad er de vigtigste punkter?
- Den fastsætter regler for betaling for bolig i specifikke institutionstyper.
- Den omhandler også betaling for midlertidige døgnophold.
- Bekendtgørelsen dækker tilbud om bolig i plejehjem, beskyttede boliger og institutioner efter § 112 i bistandsloven.
- Den inkluderer bestemmelser om retten til at flytte til sådanne boliger i en anden kommune.
Øvrige retsforskrifter
Lovtekst
Lovtekst
Bekendtgørelse B B19930118605 CM012310 53461 Bekendtgørelse om ydelser og betaling for bolig mv. i § 112-institutioner samt om betaling for midlertidigt døgnophold 1993 1993-12-23 1997-10-01 2022-07-08 Historic 1186 Lovtidende A 2007-03-19 1996-07-09 A19960011029 1996-02-26 Bekendtgørelse af lov om social bistand B19940105605 1994-12-14 Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om ydelser og betaling for bolig m.v. i § 112-institutioner samt om betaling for midlertidigt døgnophold B19960061305 1996-06-24 Bekendtgørelse om tilbud og betaling for bolig m.v. i plejehjem, beskyttede boliger og institutioner efter § 112 i bistandsloven, og om ret til at flytte til sådanne boliger i en anden kommune Nej Socialmin. 2.3. kt., j.nr. 5010-268 Social- og Boligministeriet