Officielle kilderretsinformation.dk · EUR-Lex
Europaius

Bekendtgørelse om elevers betaling for visse undervisningsmidler til efg- og lærlingeuddannelserne, edb-assistentuddannelserne og de grundlæggende teknikeruddannelser

Hvad handler denne retsakt om?

Denne bekendtgørelse handler om, hvorvidt elever skal betale for visse undervisningsmidler i forbindelse med specifikke erhvervsuddannelser.

For hvem: Elever på efg- og lærlingeuddannelserne; Elever på edb-assistentuddannelserne og de grundlæggende teknikeruddannelser.

Hurtigt overblik

Land
Danmark
Retsområde
Uddannelsesret
Kilde
retsinformation.dk
Teksten hentet
Forklaringen opdateret

Hvad regulerer denne retsakt?

  • Elevers betaling for undervisningsmidler.
  • Undervisningsmidler til efg- og lærlingeuddannelserne.
  • Undervisningsmidler til edb-assistentuddannelserne.
  • Undervisningsmidler til de grundlæggende teknikeruddannelser.

Hvem gælder retsakten for?

  • Elever på efg- og lærlingeuddannelserne.
  • Elever på edb-assistentuddannelserne og de grundlæggende teknikeruddannelser.

Hvad er de vigtigste punkter?

  • Bekendtgørelsen er fra 1991.
  • Den er ændret ved en bekendtgørelse fra 1991-12-16.
  • Den vedrører tekstanmærkninger til § 20 i Finansloven for 1991.

Uddannelsesret

8

Uddannelsesret

Lovtekst

Lovtekst

Bekendtgørelse B B19910015005 CM032230 73033 Bekendtgørelse om elevers betaling for visse undervisningsmidler til efg- og lærlingeuddannelserne, edb-assistentuddannelserne og de grundlæggende teknikeruddannelser 1991 1991-03-12 1997-10-01 2021-01-08 Historic 150 Lovtidende A 2001-01-08 1991-12-31 A19910002016 1991-02-06 Tekstanmærkning nr. 2 - 5, 50 - 52, 54, 59 - 63, 66 - 67, 70, 73 - 77, 79, 81, 83 - 85, 87, 89, 90 - 91, 94, 95 - 97, 100, 102 - 105 til § 20 i Finansloven for 1991 B19910086405 1991-12-16 Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om overgangsordninger vedrørende erhvervsuddannelserne (Elevbetaling for visse undervisningsmidler) Nej Undervisnings- og Forskningsmin. ESA J.nr. 1989-102144-4 Børne- og Undervisningsministeriet Erhvervsskoleafdelingen

AI-forklaring ud fra den officielle lovtekst. Vejledende, erstatter ikke juridisk rådgivning.