Officielle kilderretsinformation.dk · EUR-Lex
Europaius

Bekendtgørelse om undtagelse fra aktindsigt efter lov om offentlighed i forvaltningen af oplysninger givet i medfør af § 3, stk. 8, i lov om kommuners og amtskommuners samarbejde med aktieselskaber m.v.

Hvad handler denne retsakt om?

Denne bekendtgørelse handler om undtagelser fra aktindsigt for visse oplysninger, der er givet i forbindelse med kommuners og amtskommuners samarbejde med aktieselskaber m.v.

For hvem: Kommuner og amtskommuner, der samarbejder med aktieselskaber m.v; Borgere, der søger aktindsigt i oplysninger fra disse samarbejder.

Hurtigt overblik

Land
Danmark
Retsområde
Arbejdsret
Kilde
retsinformation.dk
Teksten hentet
Forklaringen opdateret

Hvad regulerer denne retsakt?

  • Undtagelse fra aktindsigt efter lov om offentlighed i forvaltningen.
  • Oplysninger givet i medfør af § 3, stk. 8, i lov om kommuners og amtskommuners samarbejde med aktieselskaber m.v.

Hvem gælder retsakten for?

  • Kommuner og amtskommuner, der samarbejder med aktieselskaber m.v.
  • Borgere, der søger aktindsigt i oplysninger fra disse samarbejder.

Hvad er de vigtigste punkter?

  • Bekendtgørelsen er fra 1993.
  • Den er udstedt af Erhvervsministeriet, Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.
  • Den henviser til Lov om kommuners og amtskommuners samarbejde med aktieselskaber m.v.
  • Den omhandler specifikt oplysninger givet i medfør af § 3, stk. 8, i den nævnte lov.

Arbejdsret

8

Arbejdsret

Lovtekst

Lovtekst

Bekendtgørelse B B19930000905 CM023167 64139 Bekendtgørelse om undtagelse fra aktindsigt efter lov om offentlighed i forvaltningen af oplysninger givet i medfør af § 3, stk. 8, i lov om kommuners og amtskommuners samarbejde med aktieselskaber m.v.

1993 1993-01-07 1997-09-24 2017-12-09 Historic 9 Lovtidende A 2001-11-30 1993-03-04 A19920038430 1992-05-20 Lov om kommuners og amtskommuners samarbejde med aktieselskaber m.v. (* 1) B19930007605 1993-02-17 Bekendtgørelse om undtagelse fra aktindsigt efter lov om offentlighed i forvaltningen af oplysninger givet i medfør af § 3, stk. 8, i lov om kommuners og amtskommuners samarbejde med aktieselskaber m.v.

Nej Industrimin. Erhvervs- og Selskabsstyrelsens j.nr. 92-51.141 Erhvervsministeriet Erhvervs- og Selskabsstyrelsen

AI-forklaring ud fra den officielle lovtekst. Vejledende, erstatter ikke juridisk rådgivning.