Officielle kilderretsinformation.dk · EUR-Lex
Europaius

Bekendtgørelse om prøvehuse (Om opførelse af en bolig, der indgår som en del af en samlet bebyggelse, hvortil der er ydet støtte i medfør af kap. 10 i boligbyggeriloven om opførelse af andelsboliger)

Hvad handler denne retsakt om?

Denne bekendtgørelse handler om opførelse af prøvehuse, specifikt boliger der er en del af en samlet bebyggelse, og som har modtaget støtte under boligbyggeriloven.

For hvem: Projekter, der opfører prøvehuse; Projekter, der opfører andelsboliger med offentlig støtte.

Hurtigt overblik

Land
Danmark
Retsområde
Ejendoms- og byggeret
Kilde
retsinformation.dk
Teksten hentet
Forklaringen opdateret

Hvad regulerer denne retsakt?

  • Opførelse af prøvehuse.
  • Boliger, der indgår som en del af en samlet bebyggelse.
  • Boliger, hvortil der er ydet støtte i medfør af kapitel 10 i boligbyggeriloven.
  • Opførelse af andelsboliger.

Hvem gælder retsakten for?

  • Projekter, der opfører prøvehuse.
  • Projekter, der opfører andelsboliger med offentlig støtte.

Hvad er de vigtigste punkter?

  • Loven fokuserer på prøvehuse, der er en del af en større bebyggelse.
  • Den gælder for boliger, der har modtaget støtte under boligbyggeriloven, kapitel 10.
  • Den omfatter specifikt opførelse af andelsboliger.
  • Bekendtgørelsen er fra 1984-07-04 og er historisk.

Ejendoms- og byggeret

8

Ejendoms- og byggeret

Lovtekst

Lovtekst

Bekendtgørelse B B19840039105 CM013560 54677 Bekendtgørelse om prøvehuse (Om opførelse af en bolig, der indgår som en del af en samlet bebyggelse, hvortil der er ydet støtte i medfør af kap. 10 i boligbyggeriloven om opførelse af andelsboliger) (* 1) 1984 1984-07-04 1997-09-24 2023-04-28 Historic 391 Lovtidende A 2001-12-03 1991-12-19 A19910064329 1991-09-10 Bekendtgørelse af lov om boligbyggeri (Boligbyggeri) B19910078305 1991-12-03 Bekendtgørelse om offentligt støttet byggeri efter lov om boligbyggeri.

INDEKSLÅN-VILKÅR PRØVEHUSE Nej Boligstyr. j.nr. 10-11-83 BO-3 10-11-83 BO-3 100,23 Social- og Boligministeriet Bygge- og Boligstyrelsen, jf BEK nr 9 af 05/01/1990 § 6, stk 1 nr 2

AI-forklaring ud fra den officielle lovtekst. Vejledende, erstatter ikke juridisk rådgivning.