Officielle kilderretsinformation.dk · EUR-Lex
Europaius

Bekendtgørelse om godkendelse af frikommuneregulativ nr. 1a om ændring af frikommuneregulativ nr. 1, § 1 pkt. 16 for Tranekær Kommune vedrørende kompetencen til at træffe afgørelse om undladelse af kursusdeling på 8.-10. klassetrin

Hvad handler denne retsakt om?

Denne bekendtgørelse handler om godkendelsen af en ændring til et frikommuneregulativ for Tranekær Kommune. Ændringen vedrører kommunens kompetence til at træffe beslutninger om undladelse af kursusdeling på 8.-10. klassetrin.

For hvem: Tranekær Kommune; Elever på 8.-10. klassetrin i Tranekær Kommune.

Hurtigt overblik

Land
Danmark
Retsområde
Øvrige retsforskrifter
Kilde
retsinformation.dk
Teksten hentet
Forklaringen opdateret

Hvad regulerer denne retsakt?

  • Godkendelse af ændring af frikommuneregulativ nr. 1a.
  • Ændringen vedrører frikommuneregulativ nr. 1, § 1 pkt. 16.
  • Den omhandler kompetencen til at træffe afgørelse om undladelse af kursusdeling.
  • Dette gælder for 8.-10. klassetrin i Tranekær Kommune.

Hvem gælder retsakten for?

  • Tranekær Kommune.
  • Elever på 8.-10. klassetrin i Tranekær Kommune.

Hvad er de vigtigste punkter?

  • Bekendtgørelsen godkender en specifik ændring til et frikommuneregulativ.
  • Ændringen giver Tranekær Kommune beføjelse til at beslutte, om der skal undlades kursusdeling.
  • Dette gælder udelukkende for elever i 8., 9. og 10. klasse.
  • Den er udstedt af Børne- og Undervisningsministeriet.

Øvrige retsforskrifter

8

Øvrige retsforskrifter

Lovtekst

Lovtekst

Bekendtgørelse B B19880038105 CM032481 73284 Bekendtgørelse om godkendelse af frikommuneregulativ nr. 1a om ændring af frikommuneregulativ nr. 1, § 1 pkt. 16 for Tranekær Kommune vedrørende kompetencen til at træffe afgørelse om undladelse af kursusdeling på 8.-10. klassetrin (* 1) 1988 1988-05-24 1997-10-01 2021-01-08 Historic 381 Lovtidende A 2004-11-11 1994-01-25 A19920122429 1992-12-18 Bekendtgørelse af lov om frikommuner A19930050930 1993-06-30 Lov om folkeskolen (Folkeskoleloven) Nej Undervisningsministeriet, DFS. j.nr. F.88-201/487-01.

Børne- og Undervisningsministeriet Folkeskoleafdelingen

AI-forklaring ud fra den officielle lovtekst. Vejledende, erstatter ikke juridisk rådgivning.