Officielle kilderretsinformation.dk · EUR-Lex
Europaius

Bekendtgørelse om størrelsen af den faste revalideringsydelse efter § 43, stk. 2 i bistandsloven

Hvad handler denne retsakt om?

Denne bekendtgørelse handler om størrelsen af den faste revalideringsydelse, som man kan modtage ifølge bistandsloven. Den fastsætter altså, hvor meget man får i denne ydelse.

For hvem: Personer, der modtager revalideringsydelse efter bistandsloven; Social- og Boligministeriet, som er ansvarlig for administrationen.

Hurtigt overblik

Land
Danmark
Retsområde
Øvrige retsforskrifter
Kilde
retsinformation.dk
Teksten hentet
Forklaringen opdateret

Hvad regulerer denne retsakt?

  • Størrelsen af den faste revalideringsydelse.
  • Ydelsen gives i henhold til § 43, stk. 2 i bistandsloven.
  • Den er en del af en bredere regulering, der også omfatter grundydelse, børnetillæg og grænsebeløb.

Hvem gælder retsakten for?

  • Personer, der modtager revalideringsydelse efter bistandsloven.
  • Social- og Boligministeriet, som er ansvarlig for administrationen.

Hvad er de vigtigste punkter?

  • Bekendtgørelsen fastsætter den faste revalideringsydelse.
  • Den trådte i kraft den 6. august 1990.
  • Den er relateret til Bekendtgørelse af lov om social bistand (Bistandsloven).
  • Der er også en bekendtgørelse fra 1991, der fastsætter størrelsen af denne ydelse pr. 1. juli 1991.

Øvrige retsforskrifter

8

Øvrige retsforskrifter

Lovtekst

Lovtekst

Bekendtgørelse B B19900056705 CM012080 53231 Bekendtgørelse om størrelsen af den faste revalideringsydelse efter § 43, stk. 2 i bistandsloven 1990 1990-08-06 1997-10-01 2022-07-08 Historic 567 Lovtidende A 2007-03-16 1991-07-25 A19940102429 1994-12-13 Bekendtgørelse af lov om social bistand (Bistandsloven) B19910046805 1991-06-18 Bekendtgørelse om størrelsen af grundydelse, børnetillæg og grænsebeløb samt fast revalideringsydelse efter bistandsloven, og størrelsen af den maximale timeindtægt efter dagpengeloven pr. 1. juli 1991 Nej Socialmin. 4. kt. j.nr. 4000-84 Social- og Boligministeriet

AI-forklaring ud fra den officielle lovtekst. Vejledende, erstatter ikke juridisk rådgivning.