Officielle kilderretsinformation.dk · EUR-Lex
Europaius

Bekendtgørelse om ydelser og betaling for bolig m.v. i plejehjem, beskyttede boliger, daghjem og dagcentre

Hvad handler denne retsakt om?

Denne bekendtgørelse handler om ydelser og betaling for bolig og lignende i plejehjem, beskyttede boliger, daghjem og dagcentre.

For hvem: Beboere i plejehjem, beskyttede boliger, daghjem og dagcentre; Personer, der modtager tilbud om bolig i institutioner efter § 112 i bistandsloven.

Hurtigt overblik

Land
Danmark
Retsområde
Øvrige retsforskrifter
Kilde
retsinformation.dk
Teksten hentet
Forklaringen opdateret

Hvad regulerer denne retsakt?

  • Ydelser i plejehjem, beskyttede boliger, daghjem og dagcentre.
  • Betaling for bolig i plejehjem, beskyttede boliger, daghjem og dagcentre.
  • Tilbud og betaling for bolig i institutioner efter § 112 i bistandsloven.
  • Ret til at flytte til sådanne boliger i en anden kommune.

Hvem gælder retsakten for?

  • Beboere i plejehjem, beskyttede boliger, daghjem og dagcentre.
  • Personer, der modtager tilbud om bolig i institutioner efter § 112 i bistandsloven.

Hvad er de vigtigste punkter?

  • Regulerer betaling for bolig i forskellige typer af ældreboliger og dagtilbud.
  • Omhandler ydelser, der tilbydes i disse boligformer og dagtilbud.
  • Inkluderer regler for tilbud og betaling for bolig i institutioner efter § 112 i bistandsloven.
  • Fastlægger retten til at flytte til sådanne boliger i en anden kommune.

Øvrige retsforskrifter

8

Øvrige retsforskrifter

Lovtekst

Lovtekst

Bekendtgørelse B B19940096405 CM012270 53421 Bekendtgørelse om ydelser og betaling for bolig m.v. i plejehjem, beskyttede boliger, daghjem og dagcentre (* 1) 1994 1994-11-30 1997-10-01 2022-07-08 Historic 964 Lovtidende A 2007-03-19 1996-07-09 A19960011029 1996-02-26 Bekendtgørelse af lov om social bistand B19960061305 1996-06-24 Bekendtgørelse om tilbud og betaling for bolig m.v. i plejehjem, beskyttede boliger og institutioner efter § 112 i bistandsloven, og om ret til at flytte til sådanne boliger i en anden kommune Nej Socialmin. 1.3. kontor j.nr. 50160-143 Social- og Boligministeriet

AI-forklaring ud fra den officielle lovtekst. Vejledende, erstatter ikke juridisk rådgivning.