Officielle kilderretsinformation.dk · EUR-Lex
Europaius

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om beregning af arbejdskravet (26-ugers-reglen) i henhold til § 55 i lov om arbejdsformidling og arbejdsløshedsforsikring m.v.

Hvad handler denne retsakt om?

Denne ændringsbekendtgørelse handler om ændring af reglerne for beregning af arbejdskravet, også kendt som "26-ugers-reglen", som er fastsat i § 55 i lov om arbejdsformidling og arbejdsløshedsforsikring m.v.

For hvem: Personer omfattet af lov om arbejdsformidling og arbejdsløshedsforsikring m.v; Beskæftigelses- og Ligestillingsministeriet.

Hurtigt overblik

Land
Danmark
Retsområde
Arbejdsret
Kilde
retsinformation.dk
Teksten hentet
Forklaringen opdateret

Hvad regulerer denne retsakt?

  • Ændring af bekendtgørelse om beregning af arbejdskravet.
  • "26-ugers-reglen".
  • Regler fastsat i henhold til § 55 i lov om arbejdsformidling og arbejdsløshedsforsikring m.v.

Hvem gælder retsakten for?

  • Personer omfattet af lov om arbejdsformidling og arbejdsløshedsforsikring m.v.
  • Beskæftigelses- og Ligestillingsministeriet.

Hvad er de vigtigste punkter?

  • Dette er en ændringsbekendtgørelse.
  • Den ændrer en tidligere bekendtgørelse fra 1986.
  • Den vedrører beregning af arbejdskravet, specifikt "26-ugers-reglen".
  • Grundlaget for ændringen er § 55 i lov om arbejdsformidling og arbejdsløshedsforsikring m.v.

Arbejdsret

8

Arbejdsret

Lovtekst

Lovtekst

Ændringsbekendtgørelse B B19860073005 CM026700 67521 Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om beregning af arbejdskravet (26-ugers-reglen) i henhold til § 55 i lov om arbejdsformidling og arbejdsløshedsforsikring m.v.

1986 1986-10-08 1997-09-24 2026-06-23 Historic 730 Lovtidende A 2005-08-03 1989-03-07 B19870063305 1987-09-17 Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om beregning af arbejdskravet (26-ugers-reglen) i henhold til § 55 i lov om arbejdsformidling og arbejdsløshedsforsikring m.v.

Nej Dir. f. Arbejdsløshedsforsikringen j. nr. 86-30-41 Beskæftigelses- og Ligestillingsministeriet

AI-forklaring ud fra den officielle lovtekst. Vejledende, erstatter ikke juridisk rådgivning.