Officielle kilderretsinformation.dk · EUR-Lex
Europaius

Bekendtgørelse om ophævelse af bekendtgørelse om undtagelse fra aktindsigt efter lov om offentlighed i forvaltningen af oplysninger givet i medfør af § 3, stk. 8, i lov om kommuners og amtskommuners samarbejde med aktieselskaber m.v.

Hvad handler denne retsakt om?

Denne bekendtgørelse handler om at ophæve en tidligere bekendtgørelse, der undtog visse oplysninger fra aktindsigt. Den tidligere bekendtgørelse vedrørte oplysninger givet under loven om kommuners og amtskommuners samarbejde med aktieselskaber m.v.

For hvem: Kommuner og amtskommuner, der samarbejder med aktieselskaber m.v; Offentligheden, der søger aktindsigt i visse oplysninger.

Hurtigt overblik

Land
Danmark
Retsområde
Arbejdsret
Kilde
retsinformation.dk
Teksten hentet
Forklaringen opdateret

Hvad regulerer denne retsakt?

  • Ophævelse af en bekendtgørelse om undtagelse fra aktindsigt.
  • Undtagelse fra aktindsigt efter lov om offentlighed i forvaltningen.
  • Oplysninger givet i medfør af § 3, stk. 8, i lov om kommuners og amtskommuners samarbejde med aktieselskaber m.v.

Hvem gælder retsakten for?

  • Kommuner og amtskommuner, der samarbejder med aktieselskaber m.v.
  • Offentligheden, der søger aktindsigt i visse oplysninger.

Hvad er de vigtigste punkter?

  • Bekendtgørelsen ophæver en tidligere bekendtgørelse.
  • Den tidligere bekendtgørelse undtog oplysninger fra aktindsigt.
  • Oplysningerne var relateret til § 3, stk. 8, i lov om kommuners og amtskommuners samarbejde med aktieselskaber m.v.

Arbejdsret

8

Arbejdsret

Lovtekst

Lovtekst

Bekendtgørelse B B19950004205 CM023225 64193 Bekendtgørelse om ophævelse af bekendtgørelse om undtagelse fra aktindsigt efter lov om offentlighed i forvaltningen af oplysninger givet i medfør af § 3, stk. 8, i lov om kommuners og amtskommuners samarbejde med aktieselskaber m.v.

1995 1995-01-17 1997-09-24 2017-12-09 Valid 42 Lovtidende A 2001-11-30 A19920038430 1992-05-20 Lov om kommuners og amtskommuners samarbejde med aktieselskaber m.v. (* 1) Nej Erhvervsmin., Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, j. nr. 95-2.670 Erhvervsministeriet Erhvervs- og Selskabsstyrelsen

AI-forklaring ud fra den officielle lovtekst. Vejledende, erstatter ikke juridisk rådgivning.