Officielle kilderretsinformation.dk · EUR-Lex
Europaius

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om beregning af arbejdskravet (26-ugers-reglen) i henhold til § 55 i lov om arbejdsformidling og arbejdsløshedsforsikring mv.

Hvad handler denne retsakt om?

Denne lov handler om ændring af reglerne for beregning af arbejdskravet, specifikt den såkaldte "26-ugers-regel", som er en del af loven om arbejdsformidling og arbejdsløshedsforsikring.

For hvem: Personer omfattet af lov om arbejdsformidling og arbejdsløshedsforsikring; Arbejdsløshedsforsikringen.

Hurtigt overblik

Land
Danmark
Retsområde
Arbejdsret
Kilde
retsinformation.dk
Teksten hentet
Forklaringen opdateret

Hvad regulerer denne retsakt?

  • Ændring af bekendtgørelsen om beregning af arbejdskravet (26-ugers-reglen).
  • Reglerne i henhold til § 55 i lov om arbejdsformidling og arbejdsløshedsforsikring mv.
  • Bekendtgørelsen om beskæftigelseskravet og delperioderne.

Hvem gælder retsakten for?

  • Personer omfattet af lov om arbejdsformidling og arbejdsløshedsforsikring.
  • Arbejdsløshedsforsikringen.

Hvad er de vigtigste punkter?

  • Loven ændrer den eksisterende bekendtgørelse om beregning af arbejdskravet.
  • Den refererer til "26-ugers-reglen".
  • Den er baseret på § 55 i lov om arbejdsformidling og arbejdsløshedsforsikring mv.
  • Den omhandler også bekendtgørelsen om beskæftigelseskravet og delperioderne.

Arbejdsret

8

Arbejdsret

Lovtekst

Lovtekst

Ændringsbekendtgørelse B B19900049705 CM026536 67357 Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om beregning af arbejdskravet (26-ugers-reglen) i henhold til § 55 i lov om arbejdsformidling og arbejdsløshedsforsikring mv.

1990 1990-06-28 1997-09-24 2026-06-23 Historic 497 Lovtidende A 2005-08-03 1994-05-09 B19930093305 1993-12-13 Bekendtgørelse om beskæftigelseskravet og delperioderne Nej Arbejdsmin. Dir. f. Arbejdsløshedsforsikr. 2. kt. j.nr. 89-122-3106 Beskæftigelses- og Ligestillingsministeriet Direktoratet for Arbejdsløshedsforsikringen

AI-forklaring ud fra den officielle lovtekst. Vejledende, erstatter ikke juridisk rådgivning.